PR activiteiten

Utile Dulci T&C kan worden ingeschakeld voor coördinatie van evenementen, organisatie van beursdeelname of voor productie van uw communicatie-uitingen.

Ondersteuning
Het schrijven en redigeren van persberichten, het voorbereiden van 1-op-1 interviews, het opzetten van briefings of brochures, het samenstellen van persmappen, het coachen van woordvoerders , het afhandelen van persvragen , het verzorgen van interviewtrainingen, het bemensen van internationale vakbeurzen; het zijn enkele van de bewezen diensten van Utile Dulci T&C.

Mediatraining
Het lijkt zo gemakkelijk, een interview geven. Maar de praktijk is anders en soms een schokkende ervaring. Onze mediatraining biedt u meer dan een lijstje met tips over hoe het beter kan. We zorgen dat u met een gerust hart de pers te woord kunt staan en de regie in handen houdt. Ook werken we aan belangrijke elementen zoals non verbale communicatie, houding en uiterlijk.

Presentatietraining
Zijn zweet in uw handen, onleesbare notities en een hakkelende start een herkenbare realiteit? De kunst van presenteren en overtuigen gaat verder dan het voorlezen van een aantal Powerpoint-slides. Of uw publiek bestaat uit uw aandeelhouders, uw buitenlandse moederbedrijf of uw eigen medewerkers, het gaat erom dat uw boodschap overtuigend overkomt. Een geoefend klankbord is dan een uitkomst. Utile Dulci T&C helpt u niet alleen met de inhoud maar ook met de vorm.

Ghostwriting
Iedere organisatie moet contact onderhouden. Interne bladen, nieuwsbrieven en het intranet zijn uitstekende middelen om op een structurele manier uw personeel en externe relaties op de hoogte te houden. Dat geldt zowel voor uitingen in print als voor digitaal leesmateriaal. Utile Dulci T&C biedt praktische ondersteuning bij het schrijven van de inhoud die u wenst, in de stijl en toon die u wenst.