Trainingen en workshops in bedrijf

Leer dansen, anders weten de engelen in de hemel niets met jou te beginnen (Augustinus)

Een ontspannend dagdeel
Theatersport is een erg leuke bezigheid, zelfs als u er helemaal nog nooit iets mee gedaan hebt. Een groep onervaren spelers kan al een middag dikke pret hebben door enkele basistechnieken te leren, en dan gelijk games te gaan spelen! Maar theatersport is niet alleen leuk, het is ook nuttig. Door techniek en oefening leren theatersporters spontaan en bewust om te gaan met onverwachte situaties, constructief te reageren op emoties die zich op elk moment kunnen aandienen, en door het gedrag van mensen beter te begrijpen, er beter op te reageren. Deze ervaring kan van grote waarde zijn in het dagelijkse (professionele) leven.

Voor alle organisaties worden, op maat, verschillende trainingen en workshops ontwikkeld. Samenwerking met andere workshopleiders en trainers is daarbij ook mogelijk. Heeft u een specifieke wens voor een training, congres of bedrijfs- of familie-uitje ? Samen met u zoeken wij naar de meest passende invulling voor uw bijeenkomst. Uw vraag is onze uitdaging. Roept u maar. U vraagt. Wij draaien.

Ze zeiden het mij en ik vergat het. Ik zag het en begreep het. Ik deed het en heb het geleerd. (Confucius)

Bestendiging of verandering
Het succes van uw bedrijf of organisatie hangt niet alleen af van hard werken, grote vakkennis en veel ambitie. Belangrijk is ook dat de medewerkers inzicht hebben in communicatie, en in de processen die horen bij de relaties tussen mensen in een organisatie. Het gaat over klanten en medewerkers, manager en het team en collega’s onderling. Utile Dulci T&C kan uw organisatie helpen in beweging te komen. Theatersport is een uitstekend middel om op een leuke manier te werken aan bijvoorbeeld teambuilding. Wij dragen bij aan de bestendiging van veranderingen. We maken daarbij gebruik van alle middelen die op een podium passen. Samen met u zoeken wij naar drijfveren en blokkades, emoties, verborgen talenten en kansen. Wij houden een spiegel voor of bieden openingen voor veranderingen. Door te improviseren, oefenen we met uw medewerkers om de verbeteringen te bestendigen. Onduidelijkheden komen aan het licht, relaties worden inzichtelijk. Zo kan uw bedrijf de hoofdrol geven aan een effectieve communicatie en inspirerende mensenkennis. Het kan gaan om kick-off-bijeenkomsten of om (een reeks van) workshops.

Voor workshops zijn minimaal 8 deelnemers nodig, het maximale aantal deelnemers is 15.